Go to main content.

 

Alconilla työskentelyn edut

 

Alconilla työskentelyn edut

Tärkeänä osana yleistä palkkausjärjestelmää- ja strategiaamme olevat edut on suunniteltu vastaamaan jatkuvasti kasvavaan globaaliin kilpailuun osaavista työntekijöistä.
 

Monimuotoinen ja osallistava yrityskulttuuri

 

Monimuotoinen ja osallistava yrityskulttuuri

Työntekijämme edustava yhä monimuotoisempaa asiakaskuntaamme. Se auttaa laajentamaan näkökulmaamme ja antamaan enemmän tietoa asiakkaistamme, mikä puolestaan kasvattaa kykyämme vastata potilaidemme tarpeisiin.
 

Terveys ja hyvinvointi

 

Terveys ja hyvinvointi

Työntekijät ovat yrityksemme ja menestyksemme perusta. Tarjoamme erilaisia hyvinvointi- ja terveyspaketteja, jotka auttavat elämään terveellisemmin.
 

Kulttuuri ja arvot

 

Kulttuuri ja arvot

Menestyksemme on riippuvainen työntekijöidemme luovuudesta, omistautumisesta ja suoriutumisesta, ja kehityksemme perustuu vahvuuksillemme. Siksi edistämme suorituskykyyn perustuvaa kulttuuria, joka kannustaa saavutuksiin yhteistyön ja innovaation kautta.
 
Edistä uraasi
Ammatillinen kehitys Alconilla on kokonaisvaltainen prosessi, johon kuuluu ammatillisen pätevyyden, kokemuksen ja taitojen hankkiminen, jotka auttavat sinua saavuttamaan urakohtaiset tavoitteesi.

Osallistu Alcon® Scholarship-koulutukseen

Alcon® Scholarship on innovatiivinen koulutusohjelma vastavalmistuneiden optometristien kliinisen tietouden sekä henkilökohtaisen, ammattimaisen ja kaupallisen kasvun tukemiseksi. Jätä nyt hakemuksesi lautakunnan käsiteltäväksi.

Jos olet valmistunut viimeisten 2-5 vuoden aikana, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] saadaksesi lisätietoja ja rekisteröityäksesi Alcon® Scholarship -ohjelmaan. Lisätietoja saat myös Alconin® myyntiedustajalta.

Paina tästä saadaksesi lisätietoa